Kleding inbrengen kan op maandag tussen 19:00 en 20:30 uur, op woensdag tijdens openingstijden en tussen 19:00 en 20:30 uur. Komt dit niet uit? Neem dan even contact met ons op, dan plannen we een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

Over Hippe Bengeltjes

Wij verkopen tweedehands baby- & kinderkleding van merken zoals Z8, Bnosy, Name it en Noppies. Voor zowel jongens en meisjes hebben wij kleding in de maten 74 t/m 152. Je kunt bij ons kleding komen kopen, maar ook jouw kleding inbrengen om te laten verkopen, of doe beide tegelijk!

Heb je dus nog kinderkleding in de kast hangen waar je niets mee doet? En vind je het verkopen te veel werk? Breng de kleertjes dan naar ons en wij verkopen het voor je. Uiteraard verdien jij geld door de verkoop, namelijk 40% van de verkoopprijs. Breng je kleding van het merk Z8 in, dan ontvang je zelfs 50% van de verkoopprijs.

Ben je benieuwd wat voor leuks wij allemaal hebben? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Zo kan je lekker shoppen vanuit je luie stoel. Wil je liever komen shoppen op locatie? Maak dan een shopafspraak!

Hippe Bengeltjes staat bekend op de uitvoerige controle van de kleding, waardoor je als shopper zeker bent van een goede kwaliteit. Het blijft natuurlijk tweedehands kleding, dus het is gebruikt, maar bij vlekken en gaten wordt het niet aangeboden. Is het een item waarvan wij alsnog geloven dat iemand er erg blij van kan worden? Dan verkopen we het alsnog, maar zal het er altijd bij vermeld worden wat de gebreken zijn. Ook wij kunnen iets over het hoofd zien, maar we durven wel te zeggen dat we zeer precies zijn! Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, neem dan gewoon contact met ons op.

Als inbrenger betekend onze kieskeurigheid dat er nog wel eens wat kleding afgekeurd wordt. Zorg dus dat je vooraf je kleding gewassen hebt en zelf controleert, zo voorkomen we teleurstelling.

winkel met tweedehands kleding
Winkelwagen