Kleding inbrengen kan op maandag tussen 19:00 en 20:30 uur, op woensdag tijdens openingstijden en tussen 19:00 en 20:30 uur. Komt dit niet uit? Neem dan even contact met ons op, dan plannen we een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

Algemene voorwaarden

 

Voorwaarden voor het inbrengen van kleding

Hippe Bengeltjes wil goede kwaliteit kleding verkopen, dus bedenk bij alles wat je in wilt brengen; zou je het zelf ook kopen? Hoe netter jouw kleding, hoe beter wij dit kunnen verkopen. Daarnaast leveren merken zoals Z8, B.Nosy, Retour en Nik&Nik meer op dan merken zoals C&A, H&M en Zeeman.

 

De kleding wordt ingenomen wanneer;
  • het in de maat 74 t/m 152 is,
  • het in nette staat is (dus geen vlekken, gaten, beschadigingen of pillig),
  • het hip genoeg is voor Hippe Bengeltjes (dus niet verouderd),
  • wij het model/print/overige bij onze doelgroep vinden passen,
  • het bij het seizoen van verkoop past*.
WEL
NIET

T-shirts / Truien
Broeken
Jurkjes / rokjes
Tuinbroeken / jumpsuites
Boxpakjes
Leggings
Kniekousen
Jassen
Mutsen, sjaals en handschoenen
Zwemkleding (hele jaar door)

Skibroeken
Sportkleding
Sokken
Ondergoed
Pyjama’s (met uitzondering van Feetje)
Rompers
Schoenen
Petten
Slaapzakken / dekens
Riemen
Sieraden / Zonnebrillen

 

De kleding dient bij ons ingebracht te worden op de volgende manier;
  • gewassen,
  • opgevouwen,
  • niet binnenstebuiten,
  • sets graag bij elkaar,
  • in een plastic tas of doos met hier op/in vermelding van je naam (deze tas/doos gaat niet altijd retour).

De ingebrachte kleding wordt door Hippe Bengeltjes geselecteerd. De kledingstukken die Hippe Bengeltjes niet geschikt vindt kan je binnen twee weken afhalen. Mocht de kleding niet afgehaald worden, dan wordt het naar een goed doel gebracht.

Verkoopprijzen / rechten Hippe Bengeltjes

De ingebrachte kleding wordt door Hippe Bengeltjes geprijsd. De verkoopprijs bepaalt Hippe Bengeltjes en zij behoudt zich te allen tijde het recht om de verkoopprijs tussentijds te verhogen, te verlagen of te wijzigen in de vorm van korting. Van elk verkocht artikel betaalt Hippe Bengeltjes 40% van de verkoopprijs aan je uit. Wanneer de kleding van het merk Z8 is, zal 50% van de verkoopprijs aan je uitbetaald worden.

Hippe Bengeltjes mag te allen tijde stoppen met de verkoop van de ingebrachte kleding (of een gedeelte hiervan), dit zal bijvoorbeeld gebeuren aan het eind van een seizoen. Hiervan zal je op de hoogte gebracht worden, zodat je de kleding binnen twee weken kan afhalen. Mocht de kleding niet afgehaald worden, dan wordt het naar een goed doel gebracht.

Hippe Bengeltjes zal natuurlijk goed op de ingebrachte kleding letten, maar is niet aansprakelijk voor diefstal, brand of waterschade. Tijdens het inbrengen ga je akkoord met deze voorwaarden.

Kleding per seizoen

* Wij verkopen de kleding per seizoen, in april start de verkoop van de zomerkleding (inbreng van december t/m juni) en in oktober start de verkoop van de winterkleding (inbreng juli t/m december). De aftrap van ons seizoen is altijd met een kledingbeurs in het Paashuis in Nijkerk. Na de kledingbeurs zullen de items op de webshop geplaatst worden. Wij maken op Facebook vooraf de datum bekend van deze kledingbeurs en de datum wanneer jouw kleding ingebracht moet zijn om het op de beurs te verkopen. Breng je het voor die datum in, dan heb je meer kans om jouw kleding te verkopen. Hou dus de Facebookpagina in de gaten voor meer info over de exacte data!

 

Voorwaarden voor het kopen van kleding

 

Hippe Bengeltjes heeft zowel een fysieke winkel als een online webshop. Het zou voor kunnen komen dat een artikel zowel fysiek als online verkocht wordt, in dat geval zal de online bestelling terugbetaald worden.

 

 

Inschrijfformulier

Vergoeding verzendkosten

Webshop

Facebook

Winkelwagen