Kleding inbrengen kan op maandag tussen 19:00 en 20:30 uur, op woensdag tijdens openingstijden en tussen 19:00 en 20:30 uur. Komt dit niet uit? Neem dan even contact met ons op, dan plannen we een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

Het gezicht achter Hippe Bengeltjes

Mijn naam is Stieneke van Gulik en ik ben in 2020 gestart met Hippe Bengeltjes. Wat begon als hobby, is uitgelopen tot een complete winkel met honderden artikelen. Ik kocht voor mijn kinderen tweedehands kleding en verkocht deze uiteindelijk weer. Het koste veel werk, maar uiteindelijk vond ik het erg leuk om te doen en daarom de moeite waard. Toch kon ik me ook goed voorstellen dat niet iedereen hier zoveel tijd en energie in wil steken. Daarom geloofde ik in het concept van Hippe Bengeltjes. Het begon met een paar familieleden en vrienden, maar al snel werden er pakketten vanuit het hele land opgestuurd! En vandaag de dag heeft Hippe Bengeltjes een complete winkel en een webshop!

In het verleden heb ik bij meerdere kledingzaken gewerkt, waaronder als assistent filiaalleider. Deze ervaring komt goed van pas in mijn winkel. Mijn lichtelijke OCD helpt me ook wel, want ik wil graag alles netjes hebben hangen. Was het je bijvoorbeeld al opgevallen dat ik per maat ook nog sorteer op kleur.

Naast Hippe Bengeltjes ben ik fulltime moeder van drie kinderen. Henk, de oudste telg, is geboren in 2015. In 2018 werd ik moeder van een tweeling, Gisanne en Thijs. Mijn drie kinderen kleed ik het liefst elke dag in matchende kleding van Z8. Als we een feestje hebben, doen ik en mijn man ook nog mee. Dat dit vervolgens wel weken duurt om te zoeken naar de juiste feest-outfits, dat neem ik voor lief.

Wist je dat?

 • De pakketbezorger van PostNL mij overal in Nijkerk herkent omdat er zoveel pakketten bezorgd worden van inbrengers;
 • Mijn man mij veel helpt in de winkel (wellicht hebben jullie hem al wel eens gezien op bijvoorbeeld de kledingbeurs in het Paashuis);
 • Ik heel graag te vinden ben in kringloopwinkels;
 • Ik ’s ochtends als eerste het koffiezetapparaat aanzet om de dag te beginnen met een kopje koffie;
 • Ik niet alleen de winkel, maar ook mijn eigen kasten sorteer op kleur (en ja, zelfs de handdoeken en doekjes);
 • Ik niet alleen gek ben op kleding, maar ook op bloemen en accessoires en mijn interieur dus graag afwissel;
 • Ik van alle inbreng gelukkig wordt, maar het meest van jongensbroeken met hele knieën, die krijgen we namelijk niet zo vaak;
 • Mijn hobby fotograferen is, het liefst van mijn kinderen in leuke kleding;
 • Ik al veel mensen aangestoken heb met het Z8-virus;
 • Ik een echte kletskous ben en mijn man daar vaak slachtoffer van is (arme man);
 • Er geschreven wordt in wij-vorm omdat ik niet alle teksten zelf schrijf, ik krijg stiekem een beetje hulp van mijn schoonzus. Een webshop inrichten, ik zou er niet aan moeten denken dat helemaal zelf te moeten doen (daar ben ik veel te klunzig voor!).
Stieneke van Gulik in de winkel van Hippe Bengeltjes
Winkelwagen