Kleding inbrengen kan op maandag tussen 19:00 en 20:30 uur, op woensdag tijdens openingstijden en tussen 19:00 en 20:30 uur. Komt dit niet uit? Neem dan even contact met ons op, dan plannen we een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

Inbrengen van jouw baby- en/of kinderkleding

Is de kleding van jouw bengel te klein geworden? Heb je geen zin om eindeloos te onderhandelen via Facebook, Marktplaats of Vinted? Breng dan de kleding bij ons in! Zo hoef je alleen de spullen bij ons in te leveren en wij doen de rest. Jouw kinderkleding krijgt zo een tweede leven, waar natuurlijk de ontvanger blij van wordt, maar jij ook! Je krijgt namelijk 40% van de verkoopprijs. Van alle items die verkocht worden van het merk Z8 krijg je zelfs 50%!

Wij hebben een aantal voorwaarden waaraan de kleding dient te voldoen, we adviseren deze voorwaarden vooraf goed door te nemen en de kleding te controleren. Dit in het belang van de koper, wij van Hippe Bengeltjes, maar ook voor jouzelf. Als je het goed controleert, word je niet verrast dat veel kleding onverwachts afgekeurd wordt.

Woon je niet in de buurt? Ook dat is geen probleem. Wij vergoeden de verzendkosten als je kleding opstuurt. Hiervoor geldt wel dat we het vooraf willen beoordelen, dus vul eerst dit formulier in voordat je kleding verzendt. Wij kijken dan na of de kleding bij onze doelgroep past en of wij de verzendkosten kunnen vergoeden.

Wil je jouw kleding inbrengen? Dan kun je het inschrijfformulier invullen. Hierin geef je onder andere aan wat wij moeten doen met de kleding die wij niet innemen en de kleding die niet verkocht wordt. En natuurlijk niet te vergeten de informatie over de uitbetaling.

 

Inbrengvoorwaarden

Inschrijfformulier

Vergoeding verzendkosten

Winkelwagen